Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Regionalni Energetski Investicijski Forum

Svrha Regionalnog Energetskog Investicijskog Foruma (Regionalni EIF) je identificirati investicijske mogućnosti i pokrenuti u javnom i privatnom sektoru dodatna ulaganja  u projekte energetske učinkovitosti na području Jugoistočne Europe.

Regionalni EIF djeluje kroz umrežavanje Energetskih investicijskih foruma (EIF) u državama partnera projekta TRACE (Transnational cooperation for the improvement of buildings energy performance and efficiency). Kroz EIF-e  se može ostvariti međusobna poslovna suradnju kroz razne oblike partnerstva sa javnim upravama, financijskim institucijama, ESCO-ima i ostalim potencijalnim ulagačima i poslovnim partnerima koji su uključeni u provedbu investicijskih projekata na području energetske učinkovitosti.

Regionalni EIF je također fokusiran na financijski instrument JESSICA koji je namijenjen investicijskim projektima  za energetski održivi razvoj gradova, regionalne operativne programe i ostale moderne financijske instrumente i tehnike koje omogućuju održiva energetska ulaganja.

Regionalni EIF povezuje pet energetskih investicijskih foruma koji djeluju u Italiji, Grčkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Partneri projekta TRACE uključeni u Regionalni EIF su:

  • Provincija MantovaProvincija Mantova
  • Grad PiraeusGrad Piraeus
  • Provincija PerugiaProvincija Perugia
  • Grad GabrovoGrad Gabrovo
  • Grad ZagrebGrad Zagreb

Više informacija o projektu TRACE i EIF dostupno je na slijedećim stranicama:

Stranica projekta TRACE: www.see-trace.eu

LinkedIn:  www.linkedin.com/pub/energy-investment-forum-mantova/98/a92/b18