Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije

Grad Zagreb, sukladno Akcijskom planu energetski održivog razvitka, potvrđuje aktivnu ulogu u regionalnom energetskom sektoru i planira, u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, pokretanje projekta povećanja energetske učinkovitosti korištenjem obnovljivih izvora energije namijenjenih kućanstvima i malom i srednjem poduzetništvu. Provedbom projekta planira se tijekom 2014. sufinanciranje nabave i ugradnje kolektora za pripremu potrošne tople vode i grijanje, fotonaponskih modula, uporabe sustava koji koriste biomasu (drvene pelete i pirolitički sustav izgaranja), sustave s dizalicama topline i vjetrogeneratore na objektima fizičkih osoba i objektima malog i srednjeg poduzetništva. 

 

Javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u stambenim zgradama priključenim na centralni toplinski sustav na području Grada Zagreba za 2014.

Više informacija na www.eko.zagreb.hr/default.aspx?id=799

Rezultati Javnog natječaja za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje sustava obnovljivih izvora energije na području Grada Zagreba za 2014.

Više informacija na www.eko.zagreb.hr/default.aspx?id=789