Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Prezentacija sustava javnih bicikala u Gradu Karlovcu

U svibnju 2014. godine Grad Karlovac je u sklopu projekta Mobile 2020 proglašen za naj-biciklistički grad Hrvatske. Pozivamo sve zainteresirane građane na prezentaciju sustava javnih bicikala u Gradu Karlovcu. Prezentaciju će izvesti ovlaštena tvrtka Sustav javnih bicikala d.o.o. koja je licencirani partner i ekskluzivni zastupnik njemačke tvrtke Nextbike GmbH iz Leipziga. Sustav javnih bicikala korisnicima omogućuje brz, jednostavan, jeftin i ekološki način prijevoza uz slogan: „Sjedni i vozi!“ 
Bicikli će biti postavljeni na dvije lokacije:na ulazu u Radićevu ulicu te na prostoru ŠRC-a Korana (Dani piva), a moći će se koristiti u dva termina:od 9 do 12 sati te od 18 do 23 sata. Na lokacijama će biti predstavnici ovlaštene tvrtke koji će davati upute građanima vezane uz korištenje bicikala. Korištenje bicikala u ovom „probnom“ periodu je potpuno besplatno. 
Ova aktivnost namijenjena je ispitivanju interesa građana, a samo uvođenje i njegova realizacija ovisit će o pokazanom interesu tijekom „probnog“ perioda. Prezentacija sustava javnih bicikala još je jedna od aktivnosti koje se poduzimaju s ciljem promocije biciklizma i zdravog načina života.