Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Održana FIESTA radionica za instalatere i trgovce energetski učinkovitih sustava, kućanskih uređaja i izolacijskih materijala

Radionica održana u svrhu uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar putem Javnog poziva

14. ožujka 2017. godine u Županijskoj komori Zadar u okviru EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima) održana je radionica za instalatere i trgovce sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja i izolacijskih materijala u svrhu uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar putem Javnog poziva. Tom prilikom projektni tim svim je prisutnima predstavio Projekt, mogućnosti uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar, vrste promocije i ostale pogodnosti koje mogu ostvariti uključivanjem u EU projekt FIESTA.

Lokalnu potrošačku grupu Zadar čine instalateri i trgovci sustava za grijanje i hlađenje i kućanskih uređaja A+++ energetskog razreda, sustava obnovljivih izvora energije, izolacijskih materijala i usluga za poticanje mjera energetske učinkovitosti (postavljanje toplinske izolacije vanjske ovojnice, ugradnja energetski učinkovite stolarije, ugradnja sustava za grijanje i hlađenje A+++ energetskog razreda i sustava obnovljivih izvora energije).

Cilj projekta FIESTA je ušteda energije u kućanstvima s djecom promjenom njihova ponašanja na način da učinkovitije koriste sustave grijanja i hlađenja, kao i poticanje da koriste one energetski učinkovitije, a sufinancira se iz programa CIP Intelligent Energy – Europe (CIP IEE).

Izvor: http://www.grad-zadar.hr/vijest/opce-vijesti-28/odrzana-fiesta-radionica-za-instalatere-i-trgovce-energetski-ucinkovitih-sustava-kucanskih-uredaja-i-izolacijskih-materijala-3699.html