Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Potpisan sporazum za korištenje sredstva iz europskog fonda za regionalni razvoj za obnovu škola

Gradonačelnik Dario Zurovec potpisao je sporazum kojim će se Osnovna škola Sveta Nedelja na temelju izrađene projektne dokumentacije, prijaviti na "Poziv na dostavu projektnih prijedloga - Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora" koji je objavilo Ministarstvo gradnje i prostornog uređenja 16. studenog 2017. godine.
Projektantska procjena vrijednosti radova na energetskoj obnovi škole OŠ Sveta Nedelja iznosi 8.125.523,08 kn uključivo PDV, te 2.371.305,63 kn uključivo PDV za Područnu školu Kerestinec. Potpisanim sporazumom 50 % iznosa opravdanih troškova na energetskoj obnovi zgrade Područne škole Kerestinec i OŠ Sveta Nedelja bit će sufinancirano iz europskog fonda za regionalni razvoj, a preostali iznos potreban za završetak radova osigurat će Županija i Grad u omjerima 50%:50%. Gradonačelnik Zurovec zahvalio se županu Stjepanu Kožiću na podršci i ugodnoj suradnji te izrazio želju za daljnjom uspješnom suradnjom.
Izvor: http://www.grad-svetanedelja.hr/hr/novosti/454/potpisan-sporazum-za-koristenje-sredstva-iz-europskog-fonda-za-regionalni-razvoj-za-obnovu-skola/