Imate lozinku?

Prijavom pristupate dodatnim sadržajima.

Odobrena dodatna sredstva za sufinanciranje “Energetske obnove Osnovne škole Braća Radić”

Grad Koprivnica na Poziv na dostavu projektnog prijedloga „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnosti odgoja i obrazovanja“ prijavio je projekt Energetska obnova Osnovne škole „Braća Radić“ te je isti odobren i sufinanciran iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.891.182,59 kuna, dok su ukupni prihvatljivi troškovi 7.185.256,33 kuna. Gradu Koprivnici dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 4.332.727,75 kuna što predstavlja 60,3 posto ukupno prihvatljivih troškova, što je ujedno i najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka projekta.

Na temelju odobrenog projekta Grad je podnio zahtjev za dodjelu bespovratnih sredstava Fondu za sufinanciranje za provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2017. godinu. Riječ je o sredstvima koja se dodjeljuju radi sufinanciranja dijela sredstava koje je Grad dužan osigurati iz vlastitih izbora. Temeljem prijave Gradu je odobreno dodatnih 1.708.870,09 kuna.

Izvor: http://koprivnica.hr/novosti/odobrena-dodatna-sredstva-za-sufinanciranje-energetske-obnove-osnovne-skole-braca-radic/